Десерти

Зелений бісквітний торт − інгредієнти:
для бісквіта:
  • 3 яйця,
  • 3 ст. ложки пшеничного борошна,
  • 2 ст. ложки мигдального борошна,
  • 50 мл 20%-х вершків,
  • 3 ст. ложки цукру,
  • 2 ч. ложки зеленого чаю (матча),
  • 2 краплі ванільного екстракту,
  • 1 ч. ложка розпушувача,
для крему:
  • 50 г вершкового масла,
  • 250 г вершкового сиру,
  • 100 г цукрової пудри.
Зелений бісквітний торт − приготування:
  1. Відокрем жовтки від білків. Жовтки збий із половиною цукру до білої піни. Додай вершки і ванільний екстракт і продовжуй збивати.
  2. Білки збий із цукром до стійких піків.
  3. Змішай просіяне пшеничне і мигдалеве борошно з розпушувачем і порошком зеленого чаю, додай до жовтків і гарненько перемішай.
  4. Акуратно перемішуючи, кількома порціями введи в масу збиті білки, щоб вийшло однорідне тісто.
  5. Вилий тісто в змащену маслом форму для випічки і відправ у розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин. Готовність бісквіта можна перевірити дерев'яною паличкою − якщо вона суха, бісквіт готовий.
  6. Приготуй крем для бісквітного торта. Для цього збий міксером м'яке вершкове масло з сиром і цукровою пудрою. Постав крем у холодильник на 1 годину.
  7. Повністю остуди бісквіт і потім дістань із форми. Розріж бісквіт уздовж на 2 або 3 частини.
  8. На широке блюдо виклади перший корж, змасти його шаром крему. Накрий наступним коржем і також змасти кремом. Так збери весь торт, змастивши його зверху і з боків кремом.
  9. Прикрась бісквітний торт за бажанням, наприклад, посип зеленим чаєм, змішаним із цукровою пудрою, або зроби з крему прикраси.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Мій перший віршований рецепт!

Сьогодні я створила свій блог. Який називається:   Улюблені Рецепти На сковородку, добре розігріту, Кидай скоріш з прослойками сальц...